ZŠ Trnka Dobříš

Organizace školy od 12. dubna 2021

Organizace školy od 12. dubna 2021
Žáci 1. - 5. třídy nastupují do školy rotačně (střídavě po týdnu), žáci 2. stupně ZŠ (6.- 8. ročník) se budou vyučovat distančně. Školní jídelna i školní družina budou v provozu.

Vážení rodiče,

v souladu s rozhodnutím Vlády ČR vám přinášíme Informace o organizaci provozu škol a školských zařízení od 12.4.2021. Všechny základní školy umožní pro mladší žáky (1. - 5. ročník ZŠ) prezenční výuku ve škole rotačním způsobem (týden ve škole a týden distančně), podmínkou je antigenní testování 2x týdně a dodržování hygienických opatření.

V naší škole nastoupí jako první (od 12.4.2021) žáci 3., 4. a 5. ročníku ZŠ a v dalším týdnu (od 19.4.2021) pak žáci 1. a 2. ročníku ZŠ.

Nejčastější otázky (FAQ) k návratu najdete zde, přehlednou tabulku si prohlédněte zde. Více informací pro rodiče o testování žáků při návratu do škol najdete na webu zde

Starší žáci (6. - 8. ročník ZŠ) zůstávají doma a budou se i nadále vyučovat v tzv. distanční formě vzdělávání (synchronní výuka = on-line, asynchronní výuka = samostatná práce dle zadání učitelem).

Od 12. dubna 2021 žáci také mohou využívat školní jídelnu. V provozu bude školní družina (ŠD) v homogenních skupinách t.j. pro každou třídu zvlášť. 


Děkujeme všem rodičům za dosavadní a přejeme vám všem zdraví a úspěšné zvládnutí současné nelehké situace!

 

Ing. Jana Derflová