ZŠ Trnka Dobříš

Informace k vlastnímu zápisu do 1. ročníku ZŠ TRNKA pro školní rok 2019/2020

Informace k vlastnímu zápisu do 1. ročníku ZŠ TRNKA pro školní rok 2019/2020
Vážení rodiče zájemců o studium v 1. ročníku ZŠ TRNKA ve školním roce 2019/2020, zde naleznete organizaci vlastního zápisu a další informace, které potřebujete znát. V době zápisu byste za sebou již měli mít rozhovor s paní ředitelkou.
  1. Žádost o přijetí dítěte do 1. ročníku si můžete stáhnout níže. Vyplněnou žádost, podepsanou oběma zákonnými zástupci, je nutné podat nejpozději do úterý 2. dubna 2019 (rozhodující je datum doručení), buď poštou na adresu školy: Základní škola TRNKA, Příbramská 938, Dobříš 263 01 nebo mailem na adresu reditel@zstrnkadobris.cz (naskenovanou s podpisem). Na základě odevzdání žádosti o přijetí bude dítěti přiděleno číslo. Pod těmito čísly budou pak zveřejněny výsledky zápisu.
  2. Zápis do 1. ročníku se v naší základní škole uskuteční skupinovou formou v pátek 5. dubna 2019 v době od 12:45 do 16:30 hodin. Termín na zápis pro své dítě si rezervujte ZDE. Další přidaná místa z důvodu většího zájmu byla obsazena ZDE (platí též). Pokud se i tak na Vaše dítě nedostane termín, informujte nás prosíme na adrese smahel.kat@gmail.com a budou přidána další místa.
  3. Zápis bude probíhat hravou formou a bude orientačně zjišťován vývoj školní připravenosti. Do první třídy jsou přijímány děti, které dovrší do 31. 8. 2019 věku šesti let nebo děti, které měly odklad školní docházky.
  4. Na zápis si s sebou prosíme přineste:
  • Rodný list dítěte (u cizinců pas)
  • Občanský průkaz zákonného zástupce
  • Originál žádosti o přijetí do 1. ročníku, pokud jste kopii zaslali mailem (podepsanou oběma zákonnými zástupci)
  1. Kritéria přijetí viz níže.

 

Za ZŠ TRNKA

Jana Derflová, ředitelka